Latest news

12:45Ўзбекистон терма жамоаси октябрь ойида Малайзияда Уругвай билан ўйнайди   2 12:38"Боруссия" футболчисини 52 млн еврога сотмади  0 12:20Жоэль Кожо нима учун "Динамо"га эмас, "Нефтчи"га ўтганини сабабини айтди  3 12:13"Барселона" ва яна учта клуб "Интер" футболчисига даъвогарлик қилмоқда  0 11:48Хойлунднинг янги клуби маълум  0 11:23МЮ собиқ футболчиси Бразилияга йўл олди  1 10:47Португалия терма жамоасининг бўлажак ўйинлар учун таркиби маълум  5 10:15"Ньюкасл" "Реал" футболчисига 100 миллион евро таклиф қилди  1 09:43Испания терма жамоасининг бўлажак ўйинлар учун таркиби маълум  4 09:16"Манчестер Сити" ҳимоячиси учун курашга "Тоттенхэм" ҳам қўшилди  1 08:48Here we go! "Арсенал" яна бир трансферни якунлади  10 08:20Антонининг "Бетис"га трансфери барбод бўлди  7 07:42Испания терма жамоаси аъзоси АПЛнинг ўртамиёна клубига ўтди  1 07:15CAFA. Бугун Ўзбекистон МТЖ ўз юришини бошлайди  17 01:49А Серия. "Милан" мавсумдаги илк ғалабасини қўлга киритди  1

ФИФА отстранила лайнсмена, ошибочно определившего офсайд в двух голах сборной Мексики News

ФИФА отстранила лайнсмена, ошибочно определившего офсайд в двух голах сборной Мексики

Боковой арбитр Умберто Клавихо был отстранен ФИФА от работы на матче ЧМ-2014 Южная Корея – Алжир.

В матче 1-го тура группового этапа Мексика – Камерун (1:0) именно по вине Клавихо были не засчитаны два гола мексиканцев, забитые в рамках правил.


Таким образом, колумбийский лайнсмен не будет работать на матче Южная Корея – Алжир, который будет обслуживать бригада главного арбитра Вильмара Рольдана. Вместо Клавихо боковым арбитром назначен Кристиан Лескано из Эквадора.

Rating:    

Comments

championat.asia
< show latest news
Яндекс.Метрика